Centro de yoga MIBI en Sant Just Desvern. Construcción con tierra: bloques de tierra compactada (tapia) Arquitecta : Elisabetta Carnevale

Centre de ioga MiBi a Sant Just Desvern

Un edifici no és només un lloc on estar, sinó una manera de ser.

Frank Lloyd Wright, arquitecte

Superfície: 112 m²  | Any: 2019

El centre de ioga MIBI a Sant Just Desvern està realitzat amb blocs de terra compactada (tàpia). És el primer projecte realitzat amb aquesta tècnica a Barcelona i voltants.

El local compta amb una sala gran i polivalent, una sala de massatges i una petita sala dedicada a la psicoteràpia, amb parets de terra en els quatre costats que aporten sensació de calidesa i protecció.  La distribució i les mesures de les obertures segueixen els principis del Feng Shui. 

La solidesa massissa dels murs de terra fa contrast amb la part alta dels murs, de cristall, que aporta llum natural a tots els espais i ofereix vistes dels arbres al voltant de l’edifici.


Centro de yoga MiBi en Sant Just Desvern

Un edificio no es solo un sitio donde estar, sino una manera de ser.

Frank Lloyd Wright, arquitecto

Superficie: 112 m²  | Anõ: 2019

El centro de yoga MIBI en Sant Just Desvern está realizado con bloques de tierra compactada (tapia). Es el primer proyecto realizado con esta técnica en Barcelona y alrededores. El local cuenta con una sala grande y polivalente, una sala de masajes y una pequeña sala dedicada a la psicoterapia, con paredes de tierra en los cuatro lados que aportan una sensación de calidez y protección.  La distribución y las medidas de las aberturas siguen los principios del Feng Shui.  La solidez maciza de los muros de tierra hace contraste con la parte alta de los muros, completamente acristalada, que aporta luz natural a todos los espacios y ofrece vistas de los árboles alrededor del edificio.Premio nacional de arquitectura de tierra Tierra Ibérica 2021