PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? 

ARQUITECTURA CONTEMPORÀNIA

La majoria dels consultors de terra tenen experiència en la conservació del patrimoni, però nosaltres creiem que la terra és un material del futur.

Tots els nostres experts tenen una sòlida experiència en el sector de la construcció, com a productors de materials de construcció, contractistes o arquitectes.

Això ens converteix en una de les poques consultories de construcció en terra del món amb una sòlida experiència en arquitectura contemporània: estem especialitzats en adaptar-nos als requisits actuals i a la normativa de construcció.

EXPERIÈNCIA

Hem prestat servei a una gran varietat de clients, tant a Europa com a Orient Mitjà, entre els quals es troben empreses d’enginyeria i arquitectura d’alt nivell, contractistes d’obres, promotors immobiliaris i organismes governamentals, realitzant projectes desafiadors i innovadors.

Innovació

La terra és un material de construcció tradicional, però els investigadors i els productors estan desenvolupant un gran nombre d’innovacions tecnològiques.

Apostem per la innovació donant suport als projectes amb les tecnologies de construcció més actualitzades, com la impressió 3D amb terra o la terra abocada (pored earth).

PARLEM?

Escriu-nos a info@arquitecturadeterra.cat o amb aquest formulari. Et respondrem en 24 hores hàbils.