Equip

Treballem en equips multidisciplinaris que integren experts de diversos sectors per a adaptar-se a les necessitats del teu projecte.

Elisabetta Carnevale

Directora d’Arquitectura de terra, consultora en construcció amb terra i arquitecta. Postgrau DSA Earthen Architecture en CRAterre (ENSA Grenoble). Com a experta de construcció amb terra, es va ocupar d’innovació en materials en el centre de recerca Amàco, a França, i de conservació del patrimoni Unesco construït amb toves a Equador. Professora en el IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia), i en La Salle, i Secretaria d’AUS, Arquitectura i Sostenibilitat, agrupació Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Daniel Turquin

Daniel Turquin és enginyer i consultor de construcció de terres. Durant més de 30 anys, ha estat treballant com a consultor i formador en construcció de terra a tot el món, a més de la seva activitat com a CEO d’AkTerre (2000-2020), el major productor de maons i guix de terra a França.

Felipe Gutierrez

Felipe Gutierrez és arquitecte de conservació d’edificis al Departament de Medi Ambient Històric del Departament de Cultura i Turisme de l’Emirat d’Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).
Té un màster en Arquitectura de la Terra pel CRAterre ENSAG.

Oficines col·laboradores

Dissenyem junts?

Si tens un projecte en ment, contacta amb nosaltres directament aquí.