Consultoria en construcció amb terra

ETS UN PROFESSIONAL I VOLS FER SERVIR LA TERRA EN ELS TEUS PROJECTES?

Oferir la possibilitat de construir amb terra pot ser l’oportunitat d’atreure a clients sensibilitzats amb el medi ambient. Junt amb els meus col·laboradors, experts en les diferents àrees, podré acompanyar-te en les fases de disseny i obra, solucionant tots els teus dubtes tècnics.

Amb el nostre assessorament, podràs utilitzar correctament la terra crua en els teus projectes i beneficiar dels seus avantatges. Realitzem també estudis de factibilitat de projectes per a concursos. Desenvolupem anàlisi de terres per a poder comprovar la possibilitat de construir amb la terra del lloc i prendre les decisions tècniques adequades. Aquesta pàgina és per a tu.

Contacta’ns  i ho veiem.

DESCOBREIX LA CONSTRUCCIÓ AMB TERRA

Imagina: arriba un client al teu estudi que vol construir un habitatge amb terra. Quins feixos? Acceptes l’encàrrec i ja veuràs com el fas? Ho rebutges?

Com professionals experts ens encarregarem de portar el projecte a bon port, complint amb totes les exigències de la normativa vigent. Per a això, realitzarem totes les proves i assajos necessaris (anàlisi granulomètrica, murs de prova a escala real…). També impartirem formació per a les constructores, perquè la posada en obra sigui correcta i ràpida (veure la pàgina Formaciò).


Serveis

  • Assessoria i càlcul en la fase de projecte
  • Anàlisi de terres per a poder comprovar la possibilitat de construir amb la terra de cada lloc prenent les decisions tècniques adequades
  • Estudis de factibilitat de projectes amb terra per a concursos
  • Seguiment de l’obra
  • Realització de les proves i assajos necessaris

PER QUÈ TRIAR-NOS?

Som eficients

El meu equip i jo sempre anem al gra, aconseguint molt bons resultats, emprant el temps necessari perquè no es ressenti la qualitat del nostre treball.

Som experts

El meu equip i jo tenim experiència en totes les tècniques de construcció amb terra, en obra nova i en rehabilitació.

Ens ho creiem

Els integrants de l’equip no sols estem convençuts de les qualitats de la terra per la seva textura i materialitat, sinó que creiem de debò en la construcció amb terra pel seu impacte mínim en el medi ambient i per les seves propietats de regulació de la humitat i la inèrcia tèrmica.

Amb la nostra col·laboració t’oferim la possibilitat d’un servei més als teus clients, alternatiu i distint al que ofereixen la majoria de les empreses del sector.