SERVEIS D’Arquitectura

Crear espais de qualitat per a les persones en el respecte de la naturalesa és la nostra feina, i també la nostra passió. Dissenyem una arquitectura conscient utilitzant materials naturals i en particular la terra, per a construir espais saludables i únics.

Aquí pots veure els nostres projectes realitzats.

Diuen els nostres clients:

«Elisabetta Carnevale va facilitar un progrés constant del projecte: va ser de gran ajuda el seu criteri estètic, tècnic i legal, la seva ment oberta a idees noves i les seves solucions creatives.”
Mercé i Ragnar, propietaris del Centre de ioga MIBI

HABITATGES (OBRA NOVA)

Somnies de fer-te un habitatge que t’encaixi bé? Estarem encantats d’acompanyar-te en tot el procés, tenint en compte les teves necessitats i suggeriments i analitzant la terra de la teva parcela per fer servir la terra d’excavació per la construcciò. Amb tu, formarem un equip i treballarem per aconseguir els objectius que t’hagis marcat.

REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

Tens un immoble amb parets de tova o de tapia i no saps com rehabilitar-lo adaptant-lo a les teves noves exigències? Reformar una casa de tova o reformar una casa de tàpia abans que hi hagi danys importants és la clau. La nostra intervenció t’ajudarà a aturar el procés de degradació estalviant costos. També fem projectes de canvi d’ús de corrals de toves i de tàpia, i edificis rurals, a habitatges: cases de toves i cases de tàpia, per continuar habitant espais plens d’història, ajuntant autenticitat i confort.

REFORMA DE LOCALS

Estas obrint un local i ho vols reformar amb materials naturals? Estàs en el lloc perfecte. La terra, la fusta, el bambú donaran un disseny i una materialitat única als espais del teu local i parlaran dels teus valors. Ens encarreguem de donar-li l’aire que estàs buscant perquè la teva idea de negoci sostenible sigui un èxit.

REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES

S’ha quedat petit el teu pis? Tens un immoble que vols revalorar? Estem a la teva disposició per a redissenyar els espais i arribar a la solució més adequada, triant els materials més ecològics per obtenir el confort tèrmic i reduir els consums. Les reformes de pisos ecològiques permeten viure de forma més saludable i confortable.

This image has an empty alt attribute; its file name is poses.png

DESPREOCUPA’T DEL TOT

No tens temps? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de tot. T’acompanyem durant tot el procés, que procurarem sigui el més tranquil possible. Ens ocuparem de tots els tramits amb l’ajuntament i la comunitat de veïns. A més, et mantindrem informat del procés en tot moment, enviant-te fotografies i explicant-te com va tot.

This image has an empty alt attribute; its file name is tool.png

ESPAIS A MIDA

Cada projecte és una aventura: igual que no hi ha dues persones iguals, no hi ha dos projectes iguals. Un habitatge, que pot ser el projecte de la teva vida, ha d’adaptar-se a ella. Tenim en compte la teva personalitat, els teus valors i les teves necessitats, per a dissenyar de forma totalment personalitzada.