Arquitectura de terra

Crear espais de qualitat per a les persones en el respecte de la naturalesa és la nostra feina, i també la nostra passió. Dissenyem una arquitectura conscient utilitzant materials naturals i en particular la terra, per a construir espais saludables, còmodes i únics.

Aquí trobaràs tots els projectes.

Aquests són alguns dels nostres serveis. Per a una solució a mida, contacta’ns.


REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES I LOCALS

S’ha quedat petit el teu pis? Tens un immoble que vols revalorar? Estem a la teva disposició per a redissenyar els espais i arribar a la solució més adequada, triant els materials més ecològics i dissenyant tenint en compte l’assolellament, la ventilació o el confort tèrmic.

Estàs pensant a muntar un negoci? Estàs en el lloc perfecte. Ens encarreguem de donar-li l’aire que estàs buscant perquè la teva idea sigui un èxit, i tot això amb materials naturals.


OBRA NOVA

Somies de fer-te un habitatge que t’encaixi bé? Estarem encantats d’acompanyar-te en tot el procés, tenint en compte les teves necessitats i suggeriments. Amb tu, formarem un equip i treballarem per aconseguir els objectius que t’hagis marcat.

Ets dels que creu que l’ecologia va més enllà de reciclar de tant en tant? Dissenyarem per a tu un edifici respectuós amb el medi ambient i de baix consum energètic.

No tens temps? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de tot. A més, et mantindrem informat del procés en tot moment, enviant-te informes i fotografies de com va tot.

Veure els projectes


Acompanyament de l’auto-construcció

Construir el teu habitatge tu mateix, parcialment o completament, i amb materials locals i ecològics és possible. Et proposem assessoria i seguiment de les obres per a ajuntar exigències i recursos utilitzant la terra en el teu projecte d’habitatge.

Podem també organitzar tallers per a realitzar parts de l’obra, amb una obra-taller. Els participants dels tallers aprenen les tècniques de bio-construcció emprant-les directament en l’obra. Aquesta pot ser la millor manera per a realitzar obres menors i petites construccions, i al mateix temps transmetre coneixements sobre la construcció amb terra.


REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

Tens un immoble amb parets de tova o de tapia i no saps com rehabilitar-lo adaptant-lo a les teves noves exigències ? Abans que hi esdevinguin danys importants, la nostra intervenció t’ajudarà a aturar el procés de degradació estalviant costos. També fem el  projecte si el que vols és un canvi d’ús per continuar habitant espais plens d’història, ajuntant autenticitat i confort.