SERVEIS D’Arquitectura

Crear espais de qualitat per a les persones en el respecte de la naturalesa és la nostra feina, i també la nostra passió. Dissenyem una arquitectura conscient utilitzant materials naturals i en particular la terra, per a construir espais saludables i únics.

Aquí pots veure els nostres projectes realitzats.

HABITATGES (OBRA NOVA)

REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES

REFORMA DE LOCALS

REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

Si vols fer-te l’habitatge dels teus somnis, reformar o el teu local o el teu pis i fer-lo més ampli estàs en el lloc adequat. Anima’t i contacta amb nosaltres.

Ens prenem un cafè, parlem sobre la teva idea i, si veus que connectem, ens hi posem.

Despreocupa’t del tot

No tens temps? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de tot. T’acompanyem durant tot el procés, que procurarem sigui el més tranquil possible. Ens ocuparem de tots els tramits amb l’ajuntament i la comunitat de veïns. A més, et mantindrem informat del procés en tot moment, enviant-te fotografies i explicant-te com va tot.

ESPAIS A mida

Cada projecte és una aventura: igual que no hi ha dues persones iguals, no hi ha dos projectes iguals. Un habitatge, que pot ser el projecte de la teva vida, ha d’adaptar-se a ella. Tenim en compte la teva personalitat, els teus valors i les teves necessitats, per a dissenyar de forma totalment personalitzada.

«Elisabetta Carnevale va facilitar un progrés constant del projecte: va ser de gran ajuda el seu criteri estètic, tècnic i legal, la seva ment oberta a idees noves i les seves solucions creatives.”

Mercé i Ragnar, propietaris del Centre de ioga MIBI

HABITATGES (OBRA NOVA)

Somnies de fer-te un habitatge que t’encaixi bé? Estarem encantats d’acompanyar-te en tot el procés, tenint en compte les teves necessitats i suggeriments. Amb tu, formarem un equip i treballarem per aconseguir els objectius que t’hagis marcat.

No tens temps? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de tot. A més, et mantindrem informat del procés en tot moment, enviant-te informes i fotografies de com va tot.

REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES

S’ha quedat petit el teu pis? Tens un immoble que vols revalorar? Estem a la teva disposició per a redissenyar els espais i arribar a la solució més adequada, triant els materials més ecològics i dissenyant tenint en compte l’assolellament, la ventilació o el confort tèrmic.

REFORMA DE LOCALS

Estas obrint un local i ho vols reformar? Estàs en el lloc perfecte. Ens encarreguem de donar-li l’aire que estàs buscant perquè la teva idea sigui un èxit, i tot això amb materials naturals.

REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

Tens un immoble amb parets de tova o de tapia i no saps com rehabilitar-lo adaptant-lo a les teves noves exigències ? Abans que hi hagi danys importants, la nostra intervenció t’ajudarà a aturar el procés de degradació estalviant costos. També fem projectes de canvi d’ús per continuar habitant espais plens d’història, ajuntant autenticitat i confort.